freelance editor/vormgever

Functieomschrijving

Kun jij goed uit de voeten met Adobe Première, Photoshop, Illustrator en After Effects en heb je affiniteit met online content? Dan zoeken wij jou!


Je maakt onderdeel uit van onze centrale beeldredactie. Je start de dag met het maken van grafische elementen en/of het monteren van short form content voor onze online en social kanalen. ’s Middags ben je gefocust op ons dagelijkse TV Nieuws. Je verzorgt de technische checks op de aangeleverde video items en shorts en maakt de headlines en PIP’s voor de TV Nieuws uitzending.

Functievereisten

Dit breng jij voor de vacature van editor/vormgever mee:

  • Creativiteit
  • Stressbestendigheid
  • Snelheid in zowel montage als vormgeven
  • Teamspirit


Wat bieden wij?

Je komt te werken voor de grootste en leukste regionale omroep van Nederland. Wij maken verhalen en verbinden met ons publiek. Via tv, radio, website, app en social media bereiken we dagelijks honderdduizenden Gelderlanders. Wij werken met een opdrachtovereenkomst en passen de Fair Practice Code toe.

Vragen?

Onze collega Marco Jagtman neemt alle tijd om antwoord te geven via 06 26314608. Wil je solliciteren? Leuk! Je kan je gegevens achterlaten door te klikken op de paarse knop ‘reageer op deze vacature’. Je kan erop rekenen dat je binnen één week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.